Forside - Sognepræsten - øvrig kontakt - Gudstjenester - Arrangementer

Arrangementer:

Menighedsmøder
Hvert år inviterer det enkelte menighedsråd til et menighedsmøde for at fortælle om, hvad der foregår i sognet inden for kirkens område. Menighedsrådsformanden og præsten fortæller om året, der er gået, om igangværende arbejder og endelig om tanker for fremtiden. Kirkens økonomi bliver også kort vendt og der er mulighed for at stille spørgsmål. Desuden vil der blive refereret fra den andetsteds omtalte visionsdag. Menighedsmødet i Døstrup Kirke afholdes søndag d. 4. marts og i Mjolden Kirke afholdes det søndag d. 11. marts. Begge steder sker det i forlængelse af gudstjenesten og begge steder bydes der på sandwich, sodavand og kaffe. Vi håber på god opbakning og vilje til at tale om kirkelivet i vore sogne. Venlig hilsen menighedsrådene

U-bio – om livet som teenager
Torsdag d. 15. marts kl. 19.00 vises der atter film i U-bio, hvor filmene er udvalgt til de unge, men hvor alle er velkomne. Denne gang vises den amerikanske ungdomsfilm ”The Edge of Seventeen” fra 2016, der handler om den 17-årige Nadine, der er ret træt af tilværelsen som teenager og hun har det i det hele taget svært ved at skulle træde ind i voksenlivet. Hovedrollen spilles af Hailee Steinfeld, der blev nomineret til en Oscar som 14-årig i en anden sammenhæng. Filmen er blevet kaldt ”et sjældent autentisk og komplekst teenagekomediedrama” og den byder både på sjov og alvor. Det er altså en film, som både børn og forældre kan se – man behøver jo ikke at sidde i nærheden af hinanden! Der er sodavand og popcorn undervejs. Det koster ikke noget og alle, der har mod på det, er meget velkomne til U-bio i Døstrup Kirke!

Forårskoncert i Mjolden Kirke
Det skulle have været sidste forår, men en graviditet ”kom i vejen” og bedre undskyldning findes næppe. Men i år skal det være, så onsdag d. 18. april kl. 19.00 er der forårskoncert i Mjolden Kirke med Heidi Gjelstrup Klinge, der er kendt fra mange musikalske sammenhænge, fx Soul Ladies. Der vil blive sunget og fortolket kendte sange og der vil også blive sunget salmer, både gamle og ganske nye. Det bliver en smuk aften, hvor publikum også får mulighed for at røre stemmebåndene. Der er fri entré til koncerten efter hvilken der serveres et glas vin. Alle er er meget velkomne til en fin og lys aften.

Hvededag og bededag i Mjolden Kirke
Bededag d. 27. april kl. 9.00 serveres der varme hveder og morgenkaffe i våbenhuset i Mjolden Kirke inden gudstjenesten begynder kl. 9.30, hvilket er blevet en god tradition. Bededags kendetegn, bønnen, er en vigtig del af troslivet som den måde, vi kan henvende os til Gud på med vore egne ord og inderste tanker – ligesom vi kan læse, at også Jesus bad til Gud. Alle fra begge sogne er meget velkomne og vil man springe kaffen over og komme direkte til gudstjenesten, er det naturligvis også i orden.

Gudstjenesteudflugt til Deezbüll
I lighed med de forgangne års ture bliver der atter arrangeret en gudstjenesteudflugt, nemlig anden pinsedag, mandag d. 21. maj, hvor turen går syd for grænsen til Deezbüll (før Dedsbøl), en gammel landsby, der i dag er vokset totalt sammen med Niebüll. I samarbejde med den lokale kirke og pastor Sylvia Kilian-Heins skal vi deltage i en gudstjeneste i Apostelkirche, som middelalderkirken kaldes. Denne gudstjeneste er såkaldt økumenisk, hvilket betyder, at også katolikker og frikirker er inviterede. Desuden er den danske menighed i Aventoft også inviteret til at deltage i gudstjenesten, så når vi deltager fra dansk side, bliver det i sandhed en grænseoverskridende gudstjeneste, der kan give stof til eftertanke. Efter gudstjenesten vil der være en kop kaffe, før vi kører hjem. Der er afgang fra Mjolden Kirke kl. 9.20 og fra Døstrup Kirke kl. 9.30. Og vi er vel hjemme ved 13-tiden. Det er nødvendigt med tilmelding, der foretages til sognepræsten. Pas medbringes. Sehen wir uns?

Guldkonfirmationer
Glædeligvis er guldkonfirmationer blevet en fast tilbagevendende begivenhed og i år har de to hold guldkonfirmander på glædelig vis lagt deres festligholdelse på samme dag. Således er der guldkonfirmationer søndag d. 27. maj kl. 9.00 i Mjolden Kirke og kl. 11.00 i Døstrup Kirke. Efter begge gudstjenester serveres der en kop kaffe, så der bliver lejlighed til at hilse på guldkonfirmanderne. Alle er meget velkomne til disse gudstjenester, der ingenlunde er ”private”, men er søndagen, hvor sognet byder sine ”gamle” konfirmander varmt velkommen tilbage!