Forside - Sognepræsten - øvrig kontakt - Gudstjenester - Arrangementer
Lysgudstjeneste i Døstrup Kirke
Når februar begynder og mørket tager af, er det tid til kyndelmisse og lysgudstjeneste, nemlig torsdag d. 2. februar kl. 19.00 i Døstrup Kirke. Børn, der sammen med konfirmanderne vil være med til at bære lys ind, må meget gerne give besked til Ian (7475 4106 / 3024 1014 eller via facebook). Der vil være mulighed for at tænde lys i kirkens lyskors og medbring gerne gamle lysestumper, der gives videre til Kirkens Korshær! Alle er meget velkomne til en lys og varm gudstjeneste!
 
Herreværelset – sidste gang i denne sæson
Onsdag d. 8. februar kl. 12.00 slås dørene op i Herreværelset til sidste runde i denne sæson, når mænd i alle aldre fra begge sogne indbydes til herrefrokost i konfirmandstuen i Døstrup. Frokosten varer en times tid og koster kr. 30,- inklusiv øl og vand og der betales på dagen. Tilmelding senest mandag d. 6. februar foretages til et medlem af herreværelserådet.
Venlig hilsen herreværelserådet
 
Jens Anker Clausen, 2749 8380
Kristian Jakobsen, 7475 4209
Broder Johansen, 7475 4259
Jeppe Knudsen, 4035 8645
Ian Ørtenblad, 7475 4106
 
Fastelavnsgudstjeneste i Døstrup Kirke
Søndag d. 19. februar kl. 11.00 er der traditionen tro fastelavnsgudstjeneste i Døstrup Kirke, hvor børnene meget gerne må møde op udklædte. Efter gudstjenesten er der tøndeslagning foran kirken, hvor der også er fastelavnsboller, kakaomælk og kaffe. Alle fra alle hjørner af de to sogne er meget velkomne – bak op og lad jeres børn møde andre børn fra sognene.
 
Døstrup Kirkebio – først polsk drama, så britisk humor
Tirsdag d. 28. februar kl. 19.00 afrunder Døstrup Kirkebio sæsonen med manér, nemlig med hele to (kortere) film, der tilsammen viser spændvidden i, hvad en film kan være. Den første film er polske "Ida" fra 2013, der handler om en ung kommende nonne, der som forældreløs pludselig erfarer, at hendes biologiske forældre var jøder, der døde under Anden Verdenskrig; en meget smuk film om identitet, der vandt en Oscar som bedste udenlandske film. Filmen varer 80 minutter og efter en kort pause fortsættes med den britiske film "The Party" fra 2017, der varer 70 minutter og handler om en nyudnævnt minister, der inviterer sine nærmeste til en middag, der byder på uventet mange overraskelser, da skeletterne rasler ud af skabet; en meget komisk, næsten teaterstykkeagtig film. Se to filmperler uden afbrydelse og nyd popcorn og vin, kaffe og kage i pausen. Fri entré og alle er meget velkomne!